מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

אורז אדום

חומרים

2 כוסות אורז
1 בצל גדול
מעט שמן
2 כוסות מים רותחים
מלח
2-3 כפות רסק עגבניות
1 כף אבקת מרק עוף
1 קוביית תיבולית בטעם צלי

אופן הכנה

• לשטוף את האורז ולהשרות אותו במים עם כפית מלח למשך שעה לפחות.
• לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את המים הרותחים, להוסיף את התבלינים השונים, לסנן את האורז ולהוסיף אותו לסיר, להביא לרתיחה עד לספיגת כל המים באורז.
• להנמיך את האש למינימום האפשרי, ולבשל ללא פתיחת המכסה 20 דקות.
• בסיום הבישול לערבב את האורז במזלג להפרדתו, לכסות שוב את הסיר ולהשהות ל-30 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס