חומרים
2 כוסות אורז
1 בצל גדול
מעט שמן
2 כוסות מים רותחים
מלח
2-3 כפות רסק עגבניות
1 כף אבקת מרק עוף
1 קוביית תיבולית בטעם צלי
אופן הכנה
• לשטוף את האורז ולהשרות אותו במים עם כפית מלח למשך שעה לפחות.
• לטגן את הבצל במעט שמן, להוסיף את המים הרותחים, להוסיף את התבלינים השונים, לסנן את האורז ולהוסיף אותו לסיר, להביא לרתיחה עד לספיגת כל המים באורז.
• להנמיך את האש למינימום האפשרי, ולבשל ללא פתיחת המכסה 20 דקות.
• בסיום הבישול לערבב את האורז במזלג להפרדתו, לכסות שוב את הסיר ולהשהות ל-30 דקות.