מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

איטריות מרק לפסח

חומרים

1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כף קמח מצה מנופה דק
1 כוס מים
2 כפות שמן
½ כפית מלח
6 ביצים

אופן הכנה

• לטרוף את הביצים במקצף יד, להוסיף את שאר החומרים.
• לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית, לשמן מעט, לצקת מן הבלילה שכבה דקה כמו לבלינצ'ס ולטגן עד להתייבשות. להפוך לצד שני לעוד כדקה.
• להניח על צלחת ולהמשיך לטגן את כל החביתיות.
• מגלגלים יחד כל 4 חביתיות, מניחים על קרש חיתוך, וחותכים בסכין חדה רצועות דקיקות כאיטריות.
• מאחסנים במקרר בכלי מכוסה למניעת התייבשות. מגישים במרק חם.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס