2 תבניות קייק מוארכות
חומרים: בצק
4 ביצים
1/4 1 כוס סוכר
250 גרם מרגרינה או חמאה
1/2 כפית קליפת לימון
כף תמצית וניל
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/2 2 כוסות קמח תופח
אופן הכנה
להכין בצק אחיד מכל החומרים לפי סדר הופעתם בהוספה הדרגתית תוך כדי בחישה.
להוסיף לבצק את תערובת הפירות.
לשמן התבניות ולאפות בחום בינוני כ-30 דקות, עד להשחמה.
חומרים: תערובת פירות
100 גרם דובדבנים מסוכרים
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם פירות מסוכרים
5 כפות ברנדי
2 כפות קמח
אופן הכנה
• להשרות את הפירות והאגוזים בברנדי כ-10 דקות.
• לפני הוספת הפירות לבלילת הבצק לערבב לתוכם 2 כפות קמח.