מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

אנטי פסטי

רוטב

½ כוס שמן זית
3 כפות רוטב טריאקי
3 כפות חומץ בלסמי
כף אורגנו טחון
מלח גס
פלפל שחור גרוס

חומרים

2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
3-2 בטטות
4 גזרים
4 קישואים או זוקיני
2 ראשי שום חצויים לרוחב

אופן ההכנה

• לחתוך את כל הפלפלים לרצועות ארוכות (כ-8-6 רצועות מכל פלפל). בצורה דומה יש לחתוך את שאר הירקות.
• את ראשי השום בשלמותם יש לחתוך לרוחב לשניים.
• להכניס את כל הירקות החתוכים לקערה גדולה.
• להוסיף לקערה את כל מרכיבי הרוטב ולערבב היטב. להשהות את הירקות למשך מספר שעות. מידי פעם לערבב כדי שהרוטב יכסה את הירקות.
• לרפד בנייר אפייה תבנית שטוחה של תנור, לסדר בה את הירקות ולשפוך מעליהם את הרוטב שנותר בקערה.
• לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולאפות עד להשחמה קלה.
• להניח לירקות להצטנן לגמרי ולסדר אותם בצורה יפה בצלחת שטוחה גדולה.
• להגיש בטמפרטורת החדר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס