תבנית פיירקס מלבנית בגודל בינוני
חומרים: קרם
200 ג' אגוזי לוז קלויים ללא מלח
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה
• לטחון גס, או לרסק את האגוזים.
• להקציף יחד שמנת, פודינג וחלב.
• לחלק את הקרם לשניים: לחלק אחד להוסיף את רוב האגוזים, ואת החלק שני להשאיר בצד לציפוי, וכן מעט אגוזים לקישוט.
2 כוסות חלב
חומרים: בסיס
2 חב' בישקוטים
חלב
נס קפה
אופן הכנה
• לערבב בקערית את החלב והקפה.
• לרפד את תחתית התבנית בשכבת בישקוטים טבולים בחלב.
• לשפוך מעל את הקרם המעורבב עם האגוזים.
• לכסות בשכבה נוספת של בישקוטים טבולים בחלב.
• לצפות בקרם שהושאר ללא אגוזים, לפזר מעל אגוזים לקישוט.