מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

בישקוטים במילוי קרם וניל ואגוזים

תבנית פיירקס מלבנית בגודל בינוני

חומרים: קרם

200 ג' אגוזי לוז קלויים ללא מלח
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה

• לטחון גס, או לרסק את האגוזים.
• להקציף יחד שמנת, פודינג וחלב.
• לחלק את הקרם לשניים: לחלק אחד להוסיף את רוב האגוזים, ואת החלק שני להשאיר בצד לציפוי, וכן מעט אגוזים לקישוט.
2 כוסות חלב

חומרים: בסיס

2 חב' בישקוטים
חלב
נס קפה

אופן הכנה

• לערבב בקערית את החלב והקפה.
• לרפד את תחתית התבנית בשכבת בישקוטים טבולים בחלב.
• לשפוך מעל את הקרם המעורבב עם האגוזים.
• לכסות בשכבה נוספת של בישקוטים טבולים בחלב.
• לצפות בקרם שהושאר ללא אגוזים, לפזר מעל אגוזים לקישוט.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס