מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

בצלצלים אפויים בקרמל

חומרים
15 בצלצלים קטנים קלופים
2 כפות סוכר חום
1 כף דבש
¼ כוס רוטב סויה
1 כף אבקת מרק בצל
1 כפית חרדל
4 כפות שמן זית
אופן הכנה
• להכין רוטב אחיד מכל החומרים.
• לטבול את הבצלים ברוטב ולסדרם בתבנית בצורה צפופה.
• את שארית הרוטב לשפוך מעל הבצלים שבתבנית.
• לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור בחום בינוני במשך כשעה.
• בזמן האפיה יש להפוך את הבצלים 2-3 פעמים.
• להגיש בטמפרטורת החדר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס