מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

בראוניז (חומיות)

תבנית מלבנית בגודל 20 X 30 ס"מ

חומרים

200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
½ 1 כוס סוכר
4 ביצים
½ 1 כוס קמח תופח
100 גרם אגוזים קצוצים

אופן הכנה

• ממיסים שוקולד בסיר על אש קטנה או במיקרו, לצנן מעט.
• להקציף יחד חמאה וסוכר, להוסיף ביצים ולהמשיך להקציף עוד מספר דקות. להוסיף את השוקולד המומס והמצונן.
• לערבב יחד בקערה נפרדת אגוזים וקמח ולהוסיף אותם לתערובת החמאה. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
• להעביר לתבנית מלבנית משומנת, לאפות בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
• לבדוק מוכנות העוגה עם קיסם עץ שצריך לצאת נקי ולח.
• מיד לאחר האפיה לחתוך לריבועים כאשר המאפה עדיין חם.
• לאחר צינון, לאחסן בכלי סגור.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס