תבנית מלבנית בגודל 20 X 30 ס"מ
חומרים
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
½ 1 כוס סוכר
4 ביצים
½ 1 כוס קמח תופח
100 גרם אגוזים קצוצים
אופן הכנה
• ממיסים שוקולד בסיר על אש קטנה או במיקרו, לצנן מעט.
• להקציף יחד חמאה וסוכר, להוסיף ביצים ולהמשיך להקציף עוד מספר דקות. להוסיף את השוקולד המומס והמצונן.
• לערבב יחד בקערה נפרדת אגוזים וקמח ולהוסיף אותם לתערובת החמאה. לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
• להעביר לתבנית מלבנית משומנת, לאפות בחום 180 מעלות כ-30 דקות.
• לבדוק מוכנות העוגה עם קיסם עץ שצריך לצאת נקי ולח.
• מיד לאחר האפיה לחתוך לריבועים כאשר המאפה עדיין חם.
• לאחר צינון, לאחסן בכלי סגור.