מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

בראוניס לפסח

תבנית עגולה מס' 24 או מלבנית בנפח זהה
חומרים

250 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
2/3 כוס סוכר
6 ביצים מופרדות
100 גרם אגוזים קצוצים גס

אופן הכנה

• להמיס במיקרו או על אש נמוכה – שוקולד, חמאה וסוכר.
• לצנן מעט ולהוסיף את החלמונים.
• להוסיף את האגוזים ולערבב לעיסה אחידה.
• להקציף את החלבונים לקצף קשה ולהוסיף אותו בעדינות לתערובת השוקולד.
• לשמן את התבנית ולקמח, להעביר את התערובת לתבנית משומנת ומקומחת, ולאפות בחום בינוני של כ-180 מעלות במשך 40-50 דקות.
• כדי לוודא מוכנות האפייה יש לנעוץ קיסם עץ למרכז העוגה ולראות שיוצא לח אך נקי.
• לאחר הצינון לפזר מעל אבקת סוכר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס