מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

גולש הונגרי

כמות: סיר גדול

חומרים

4 בצלים גדולים
1/2 1 ק"ג בשר גולש עם מעט שומן חתוך לקוביות
ראש שום פרוס
פלפל ירוק ואדום חתוכים לקוביות
250 גר' שעועית לבנה שהושרתה במים במשך מספר שעות
עגבניות חתוכות לקוביות
תפוחי אדמה
רסק עגבניות
פפריקה חריפה ומתוקה
מלח, פלפל שחור

לשיפור – אפשר להוסיף חתיכות קבנוס וכן טיפות בטעם מעושן.

אופן ההכנה

• לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הבשר חתוך לקוביות, לטגן מעט.
• להוסיף את השום, קוביות הפלפלים, העגבניות והשעועית, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, הרבה פפריקה, להוסיף רסק עגבניות, מלח, פלפל.
• להוסיף מים עד כדי כיסוי, לבשל על אש קטנה בסיר מכוסה במשך שעתיים ויותר עד לריכוך.
• מידי פעם לערבב ולהוסיף מעט מים במידת הצורך.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס