כמות: סיר גדול
חומרים
4 בצלים גדולים
1/2 1 ק"ג בשר גולש עם מעט שומן חתוך לקוביות
ראש שום פרוס
פלפל ירוק ואדום חתוכים לקוביות
250 גר' שעועית לבנה שהושרתה במים במשך מספר שעות
עגבניות חתוכות לקוביות
תפוחי אדמה
רסק עגבניות
פפריקה חריפה ומתוקה
מלח, פלפל שחור
לשיפור – אפשר להוסיף חתיכות קבנוס וכן טיפות בטעם מעושן.
אופן ההכנה
• לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את הבשר חתוך לקוביות, לטגן מעט.
• להוסיף את השום, קוביות הפלפלים, העגבניות והשעועית, תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, הרבה פפריקה, להוסיף רסק עגבניות, מלח, פלפל.
• להוסיף מים עד כדי כיסוי, לבשל על אש קטנה בסיר מכוסה במשך שעתיים ויותר עד לריכוך.
• מידי פעם לערבב ולהוסיף מעט מים במידת הצורך.