מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

גולש נקניקיות ותפוחי אדמה

חומרים

2 בצלים גדולים קצוצים
1/2 ק"ג נקניקיות חתוכות
8 שיני שום פרוסות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
8 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
פפריקה חריפה ומתוקה
מלח, פלפל שחור

לשיפור – אפשר להוסיף חתיכות קבנוס וכן טיפות בטעם מעושן.

אופן ההכנה

• לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את קוביות תפוחי האדמה, לטגן מעט.
• להוסיף את הנקניקיות וחומרי התיבול, להוסיף מים עד כדי כיסוי, לבשל על אש קטנה בסיר מכוסה עד לריכוך תפוחי האדמה.
• מידי פעם לנער את הסיר בתנועות ערבוב.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס