חומרים
2 בצלים גדולים קצוצים
1/2 ק"ג נקניקיות חתוכות
8 שיני שום פרוסות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
8 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
פפריקה חריפה ומתוקה
מלח, פלפל שחור
לשיפור – אפשר להוסיף חתיכות קבנוס וכן טיפות בטעם מעושן.
אופן ההכנה
• לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את קוביות תפוחי האדמה, לטגן מעט.
• להוסיף את הנקניקיות וחומרי התיבול, להוסיף מים עד כדי כיסוי, לבשל על אש קטנה בסיר מכוסה עד לריכוך תפוחי האדמה.
• מידי פעם לנער את הסיר בתנועות ערבוב.