מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

גזר ותפוחי אדמה מאודים

חומרים

1/2 ק"ג גזר
3/4 ק"ג תפוחי אדמה
2 כפות מרגרינה
1/2 כוס מים רותחים
מלח + פלפל שחור
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמיר קצוץ

אופן הכנה

• לקלף את הירקות ולחתוך אותם לרצועות בצורת אצבעות עבות.
• לשים בסיר על האש את המרגרינה, הגזר ותפוחי האדמה ולטגנם קלות.
• להוסיף מים רותחים, מלח ופלפל, לכסות את הסיר, להביא לרתיחה, להקטין את האש ולבשל כ-20 דקות. מידי פעם לנער את הסיר ולהוסיף מים רותחים במידת הצורך.
• להוסיף את הירק הקצוץ, לנער את הסיר לצורך ערבוב, לבשל עוד מספר דקות עד לריכוך הירקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס