כמות: כ-50 יחידות
חומרים רוטב
2 ק"ג חזה עוף 1 כוס רוטב סויה
כ-50 שזיפים מיובשים מגולענים 2 כוסות מים
קסמי שיניים 2 כפות חומץ
4 כפות סוכר
2 כפות קורנפלור 4 שיני שום כתוש
1/4 כוס מים 1 כפית שטוחה זנגוויל טחון
רצועות דקות של פלפל אדום וירוק
אופן ההכנה
• לחתוך את חזה העו לפרוסות דקות ומהן רצועות רחבות כאורך השזיף.
• להוציא את הגלעין מהשזיף.
• לגלגל לגליל רצועת עוף סביב שזיף ולתפוס בקיסם שיניים שלא ייפתח.
• לטגן קלות את רצועות הפלפל, להוסיף את השום והזנגוויל, להוסיף את שאר חומרי הרוטב ולהרתיח.
• להכניס לרוטב הרותח את גלילוני העוף ולבשל כ-30 דקות. בסיום הבישול, להמיס את הקורנפלור עם המים, להוסיף לסיר, להרתיח שנית ולהוריד מהאש.