מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

גלילי פרגיות ממולאים

כמות ל-15 גלילים

חומרים
מלית

15 נתחי פרגיות נקיות משומן
500 גרם בשר בקר טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
4-5 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור,
פפריקה מתוקה ומעט חריפה
צנוברים
1 ביצה
3/4 כוס אורז חצי מבושל

אופן הכנה

• לבשל את האורז במים ומלח במשך כ-5 דקות לאחר הרתיחה, לסנן היטב.
• לטגן את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה קלה, להוסיף את השום הכתוש, להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה צבעו ונעשה פירורים.
• להוסיף צנוברים, רסק עגבניות, חומרי תיבול, להוסיף את האורז המסונן וביצה ולערבב היטב.

רוטב 

2/3 כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור,
פפריקה מתוקה, מעט חריפה
3 שיני שום כתוש

אופן מילוי

• בקערית קטנה לערבב היטב את כל חומרי הרוטב לקבלת עיסה אחידה.
• לפרוס את נתחי הפרגיות הנקיות, לשים במרכז כף גדושה מתערובת הבשר, לקפל משני הצדדים ולגלגל בצורה הדוקה.
• לסדר בתבנית את הגלילים עם הפתח כלפי מטה בצורה צפופה, להבריש אותם ברוטב.
• לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-30 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס