מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

גלילת ביסקוויטים ללא אפיה

כמות ל-3 גלילים

חומרים:

300 גרם חלבה
1/2 1 חב' גולדבנד
8 כפות מים
6 כפות קקאו
6 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות תמצית רום
3 כפות ברנדי
100 גרם אגוזים שבורים
פתיתי קוקוס לציפוי

 

אופן הכנה

• לשים את הביסקוויטים בקערה ולרסק לחתיכות גסות.
• להמיס בסיר את כל החומרים, למעט הביסקוויטים.
• להוריד מהאש, להוסיף תמצית רום, לצנן מעט ולשפוך מעל הביסקוויטים. להוסיף אגוזים ולערבב.
• להכניס לצינון למקרר למשך שעה.
• לחלק ל-3 חלקים שווים, לגלגל כל חלק לנקניק בתוך נייר כסף, לצפות בפתיתי קוקוס ולהכניס למקפיא.
• לפני ההגשה – לחתוך מהנקניק הקפוא פרוסות ולהגיש. 500 גרם ביסקוויטים "פתי בר"

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס