כמות ל-3 גלילים
חומרים:
300 גרם חלבה
1/2 1 חב' גולדבנד
8 כפות מים
6 כפות קקאו
6 כפות סוכר
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות תמצית רום
3 כפות ברנדי
100 גרם אגוזים שבורים
פתיתי קוקוס לציפוי
אופן הכנה
• לשים את הביסקוויטים בקערה ולרסק לחתיכות גסות.
• להמיס בסיר את כל החומרים, למעט הביסקוויטים.
• להוריד מהאש, להוסיף תמצית רום, לצנן מעט ולשפוך מעל הביסקוויטים. להוסיף אגוזים ולערבב.
• להכניס לצינון למקרר למשך שעה.
• לחלק ל-3 חלקים שווים, לגלגל כל חלק לנקניק בתוך נייר כסף, לצפות בפתיתי קוקוס ולהכניס למקפיא.
• לפני ההגשה – לחתוך מהנקניק הקפוא פרוסות ולהגיש. 500 גרם ביסקוויטים "פתי בר"