מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

גלילת תמרים ללא אפיה

כמות ל-3 גלילים

חומרים 

500 גרם תמרים מרוסקים ומעוכים
200 גרם מרגרינה בטעם חמאה
1 ביצה
1 כף תמצית רום
1 כף תמצית וניל
2 כוסות ביסקוויטים "פתי בר" שבורים לחתיכות
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
1 כוס פתיתי קוקוס
נייר אפייה או אלומיניום

אופן הכנה

• שמים בקלחת את התמרים, המרגרינה, תמציות טעם, מניחים על להבה נמוכה ובוחשים בכף עץ עד לקבלת עיסה אחידה.
מצננים מעט ומוסיפים ביצה, ביסקוויטים ואגוזים ומערבבים היטב. מחלקים את העיסה ל-3 חלקים שווים.
• מניחים נייר אפיה על משטח עבודה ומפזרים עליו פתיתי קוקוס. שמים עליו אחד מחלקי העיסה ויוצרים גליל בצורת נקניק מצופה בקוקוס בקוטר של כ-5 ס"מ. עוטפים בנייר ומהדקים הקצוות. חוזרים על הפעולה לגבי כל אחד מהחלקים.
• מאחסנים במקפיא. להגשה פורסים פרוסות דקות בכמות הנדרשת ואת השאר מחזירים למקפיא.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס