חומרים
2 דגי אמנון שלמים מנוקים
8 יחידות פלחי לימון דקים חתוכים לקוביות
2\1 כוס שמן זית
3\1 כוס יין
1 כפית פלפל שחור גרוס
6 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות פלפלים ירוקים ואדומים חתוכים לקוביות
מעט עשבי תיבול (שמיר, פטרוזיליה, ריחן)
מעט פלפל אדום חריף (אם רוצים)
6 שיני שום חתוכים לפרוסות
מלח לפי טעם
אופן הכנה:
• חורצים חתכים לרוחבם של הדגים.
• בתבנית אפיה מערבבים את כל החומרים למרינדה.
• משרים את הדגים כשעתיים בתוך המרינדה והופכים מדי פעם.
• אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות.