מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

דג בתחמיץ

חומרים לדג

– פרוסות קטנות של פילה דג
– מיץ לימון ומלח להשריית הדג
– קמח
– שמן לטיגון

חומרים לרוטב

צרור גדול פטרוזיליה
15-20 שיני שום
מלח
מעט רסק צ'ילי או פלפל אדום
אורגנו
פלפל שחור
10 עלי דפנה
חומץ
שמן
מעט סוכר

אופן ההכנה

• להניח את פרוסות הדג על משטח, לפזר מעליהם מעט מלח ולטפטף מיץ לימון ולהשהות למשך כ-1/2 שעה.
• לייבש את פרוסות הדג עם מגבת נייר לטבול אותן בקמח ולטגן אותן בשמן.
• לרסק במעבד מזון את הפטרוזיליה השום הפלפל אדום האורגנו והמלח.
• להניח את פרוסות הדג בתבנית פיירקס או כלי זכוכית, לפזר מעל הדג כמות נדיבה של תערובת הפטרוזיליה ולפזר עלי דפנה.
• באותו אופן לחזור על הפעולה בשכבה נוספת.
• לערבב יחד שמן, חומץ וסוכר, לשפוך בעדינות לתבנית מסביב לדג, שיגיע עד גובה הדגים.
• לכסות את התבנית ולהכניס למקרר לפחות ליום אחד לפני ההגשה. ככל שעומד יותר, עדיף.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס