מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

דג ברוטב חריף (חריימה)

חומרים

10 מנות דג לוקוס (או בורי או אחר)
2 כפות פפריקה חריפה
3 כפות רסק עגבניות
10 – 12 שיני שום מעוכות
3/4 כוס שמן
מים לפי הצורך לבישול
מעט מלח
1 כפית כמון
1 כפית קימל – לא הכרחי

אופן ההכנה

• משרים את הדגים במים ומלח לפני הבישול.
• מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הפפריקה, כוס מים ואת רסק העגבניות.
• מבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ-15 דקות. מדי פעם מוסיפים מעט מים לפי הצורך.
• שוטפים את הדגים במים ומוסיפים אותם לסיר, כשהרוטב מסמיך מעט.
• מוסיפים את שאר החומרים יחד עם עוד 3/4 כוס מים, ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס