מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

הרינג כבוש (מרינאט)

חומרים

דג מלוח הרינג (לא מטיאס)
בצל פרוס (1 בצל על כל דג)
חומץ + מים בכמות זהה
עלי דפנה
גרגרי פלפל אנגלי
מלח
סוכר
כף דבש

אופן הכנה

• להשרות במים קרים את הדגים (ללא ראשים וללא קרביים) למשך יום שלם תוך החלפת מים מספר פעמים.
• לקלף את הקרום הדק מחלב הדגים ולהמיס את החלב במעט שמן.
• לבשל בסיר – חומץ, מים, עלי דפנה, פלפל אנגלי, מלח, סוכר ודבש.
• לפרוס את הבצל לפרוסות חצאי עיגולים.
• לסדר בצנצנת זכוכית שכבות של בצל וחתיכות דג פרוס.
• לערבב את חלב הדגים עם תערובת החומץ כשהוא פושר, ולשפוך לתוך הצנצנת מעל הדגים.
• להעמיד למספר ימים במקרר.

הערה: אפשר להוסיף מעט צבע לצנצנת בהוספת רצועות של גמבה ועיגולי גזר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס