מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

חביתיות מלוחות

כמות: כ-20 יחידות, אפשר למלא בפיטריות, בשר או תפוחי אדמה

חומרים

1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
4-5 כפות שמן
3/4 1 כוס קמח
קורט מלח

אופן הכנה

• לערבב היטב את כל החומרים עד כדי המסת כל הגושים.
• להשהות בצד את הבלילה למשך כחצי שעה.
• לחמם מחבת טפלון קטן מרוח במעט שמן, לשטח מעט מהבלילה בתנועות סיבוביות, להמתין עד לקבלת צבע זהוב בהיר ולהפוך.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס