חומרים רוטב
2 פרוסות חזה עוף 2 כפיות שום כתוש
חרדל דיז'ון 1/3 כוס דבש
2 פרוסות חזה אווז 3 כפות יין לבן
נייר כסף 1 כפית רוטב סויה
מלח + פלפל שחור
אופן ההכנה
• למרוח פרוסת חזה עוף בחרדל, להניח עליה פרוסת חזה אווז, לגלגל יחד ולעטוף בנייר כסף כמו סוכרייה.
• להכניס לתנור בחום גבוה למשך כ-8 דקות.
• להכנת הרוטב – לטגן את השום במעט חמאה, להוסיף דבש, יין, סויה, מלח ופלפל. להביא לרתיחה.
• להוציא את העוף מהתנור, להניח בצלחת ולשפוך מעל רוטב חם.