מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

חזה עוף ממולא חזה אווז

חומרים                                                  רוטב
2 פרוסות חזה עוף                                 2 כפיות שום כתוש
חרדל דיז'ון 1/3                                      כוס דבש
2 פרוסות חזה אווז                                3 כפות יין לבן
נייר כסף 1                                            כפית רוטב סויה
מלח + פלפל שחור

אופן ההכנה

• למרוח פרוסת חזה עוף בחרדל, להניח עליה פרוסת חזה אווז, לגלגל יחד ולעטוף בנייר כסף כמו סוכרייה.
• להכניס לתנור בחום גבוה למשך כ-8 דקות.
• להכנת הרוטב – לטגן את השום במעט חמאה, להוסיף דבש, יין, סויה, מלח ופלפל. להביא לרתיחה.
• להוציא את העוף מהתנור, להניח בצלחת ולשפוך מעל רוטב חם.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס