מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

חטיפי חמאת בוטנים

חומרים
250 גר' ביסקוויט פתי-בר
שבורים לחתיכות קטנות

350 גר' חמאת בוטנים עם שבבים
200 גר' חמאה
1/4 כוס דבש


200 גר' שוקולד מריר (60%)
1 שמנת מתוקה

אופן הכנה
• לשבור הביסקוויטים עם פטיש שניצלים בתוך שקית ניילון.

• להמיס ביחד במיקרו במשך 2 דקות, לערבב עד לקבלת עיסה נוזלית. להוסיף אל העיסה את פירורי הביסקוויט, לערבב ולהעביר לתבנית לא גדולה. לאחסן במקרר למשך כשעה.

• להמיס במיקרו במשך דקה, לערבב עד להמסה מוחלטת של השוקולד, ולשפוך מעל תערובת הבוטנים המצוננת.

לאחסן במקרר מכוסה בניילון נצמד.

מומלץ להגיש בקוביות קטנטנות בגביעי נייר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס