מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

טורט אגוזים ושוקולד

תבנית קפיצית מס' 26-28

חומרים
שלב 1
1 כוס קמח רגיל
1/2 שקית אבקת אפיה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם אגוזים קצוצים

שלב 2
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1 חב' מרגרינה רכה
4 כפות קוניאק
2 כפיות תמצית וניל
2 כפיות תמצית רום

שלב 3
6 חלבונים
קורט מלח
1 כוס סוכר

אופן הכנה

 

לגרד את השוקולד על פומפיה גסה להוסיף את שאר החומרים.

 

 

 

לערבב היטב את כל החומרים.

 

 

 


להקציף את החלבונים והמלח, להוסיף בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף קשה.
לערבב יחד את תכולת קערות שלבים 1 ו-2
להוסיף את התערובת שהתקבלה לקצף החלבונים ולערבב בעדינות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס