טורט אגוזים ושוקולד תבנית קפיצית מס' 26-28חומריםשלב 11 כוס קמח רגיל1/2 שקית אבקת אפיה100 גרם שוקולד מריר100 גרם אגוזים קצוציםשלב 26 חלמונים1/2 כוס סוכר1 חב' מרגרינה רכה4 כפות קוניאק2 כפיות תמצית וניל2 כפיות תמצית רוםשלב 36 חלבוניםקורט מלח1 כוס סוכר אופן הכנה לגרד את השוקולד על פומפיה גסה להוסיף את שאר החומרים. לערבב היטב את כל החומרים. להקציף את החלבונים והמלח, להוסיף בהדרגה את הסוכר עד קבלת קצף קשה.לערבב יחד את תכולת קערות שלבים 1 ו-2להוסיף את התערובת שהתקבלה לקצף החלבונים ולערבב בעדינות. « הקודםהבא »