מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

טורט אגוזים ושוקלד מצופה לפסח

תבנית קפיץ עגולה מס 26

חומרים
בסיס העוגה
6 ביצים מופרדות
1/2 1 כוס סוכר
200 גרם שוקולד מריר מגורד
150 גרם אגוזים קצוצים
1/2 כוס קמח מצה מנופה
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות ברנדי


קרם לציפוי
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת שוקולית
1 כפית אבקת נס קפה

 

 

אופן הכנה

• לערבב בקערה - קמח, אגוזים, שוקולד מגורד, אבקת אפיה.
• להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק.
• להוסיף את החלמונים והברנדי, לערבב לאט.
• לערבב יחד בעדינות את תערובת הקמח עם תערובת הקצף.
• לאפות בתבנית משומנת בחום בינוני כ-30 דקות.

• להקציף את השמנת ולהוסיף בהדרגה את האבקות.
• לצפות את העוגה בקצפת לאחר שהתקררה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס