מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

טראפלס שוקולד

חומרים 

300 גרם שוקולד מריר
½ כוס שמנת מתוקה
2 חלמונים
100 גרם חמאה רכה
2 כפיות תמצית וניל
2 כפות ברנדי
אבקת קקאו

אופן הכנה

• להמיס בסיר קטן על אש נמוכה את השוקולד עם השמנת עד שמתקבלת תערובת אחידה.
• לערבב פנימה את החלמונים בהדרגה, אחד אחרי השני.
• להוסיף את החמאה ולבסוף את תמצית הוניל והברנדי.
• להעביר את התערובת לתבנית שטוחה ומקפיאים מעט עד להתקרשות חלקית.
• בעזרת כפית קורצים חתיכות מהתבנית, בעזרת הידיים יוצרים כדורים עגולים ומגלגלים אותם באבקת קקאו (רצוי ללבוש כפפות חד-פעמיות כדי לא לחמם את עיסת השוקולד).

המלצת סידור בהגשה

מצפים עלי גפן או עלים אחרים נקיים עם שוקולד מומס (מהצד האחורי של העלה) ומאחסנים במקרר להתקרשות.

• לסדר את כדורי הטראפלס בצלחת הגשה יפה בצורת אשכול ענבים גדול.
• לקלף בעדינות את השוקולד מהעלים ולקשט בהם את ראש האשכול.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס