כמות של כ-70 יחידות
חומרים
2 חבילות מרגרינה
1 ק"ג קמח
2 שקיות אבקת אפיה או 50 גר' שמרים
1 כף סוכר
1 כף מלח
1/4 כוס שמן
1/4 1 כוס מים פושרים
לציפוי
1 ביצה טרופה
שומשום
אופן הכנה
• לערבב את כל החומרים ביחד, ללוש לקבלת בצק אחיד.
• להשהות את הבצק למשך שעה.
• לגלגל חתיכות בצק לגלילים ארוכים, לחתוך קטעים ולהדביקם לכעכים קטנים.
• לטבול צד אחד של כל כעך בקערית עם ביצה טרופה ואח"כ בשומשום.
• לסדר את הכעכים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
• לאפות בתנור בחום בינוני-נמוך כ-20 דקות. הכעכים צריכים להיות מיובשים היטב כדי שיהיו פריכים.