מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

כעכי שומשום מזרחיים

כמות של כ-70 יחידות

חומרים

2 חבילות מרגרינה
1 ק"ג קמח
2 שקיות אבקת אפיה או 50 גר' שמרים
1 כף סוכר
1 כף מלח
1/4 כוס שמן
1/4 1 כוס מים פושרים

לציפוי

1 ביצה טרופה
שומשום

אופן הכנה

• לערבב את כל החומרים ביחד, ללוש לקבלת בצק אחיד.
• להשהות את הבצק למשך שעה.
• לגלגל חתיכות בצק לגלילים ארוכים, לחתוך קטעים ולהדביקם לכעכים קטנים.
• לטבול צד אחד של כל כעך בקערית עם ביצה טרופה ואח"כ בשומשום.
• לסדר את הכעכים בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
• לאפות בתנור בחום בינוני-נמוך כ-20 דקות. הכעכים צריכים להיות מיובשים היטב כדי שיהיו פריכים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס