מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

כרובית מוקרמת

תבנית פיירקס מלבנית או עגולה

חומרים

1 כרובית גדולה
50 גרם חמאה
1 כף קורנפלור
1/2 כוס חלב
כפית אבקת מרק עוף
1 כפית חרדל דיז'ון
פלפל שחור גרוס
1 שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט טחון
מעט פרמזן מגורד

אופן ההכנה

• לפרק את הכרובית לפרחים, להרתיח כ-5 דקות במים עד לריכוך קל (לא לרכך מדי), לסנן ולסדר בתבנית.
• בסיר קטן להמיס את החמאה על האש. להמיס בכוס את הקורנפלור עם החלב ולהוסיף לאט לחמאה המומסת ואח"כ להוסיף את כל שאר חומרי התיבול. לבשל עד רתיחה.
• לשפוך את התערובת המבושלת על הכרובית שבתבנית, לפזר מעל את הפרמזן המגורד ולאפות בתנור בחום בינוני (כ-180 מעלות) עד להשחמה קלה.

הערה: ניתן להחליף את הכרובית בברוקולי, או בפרוסות תפוחי אדמה שבושלו מעט במים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס