מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

לביבות תירס

חומרים

2 כוסות שימורי תירס
2 ביצים
2/3 כוס חלב
1 כוס קמח
½ כפית אבקת אפיה
1 כפית מלח + פלפל לבן

אופן ההכנה

• להקציף יחד חלב וביצים. להוסיף את הקמח, אבקת אפיה ותבלינים.
• להוסיף את גרגירי התירס ולערבב.
• לחמם שמן חצי עמוק במחבת, לצקת בכף לביבות ולטגן משני הצדדים.
• להוציא למשטח נייר סופג.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס