מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

לזניית גבינת קוטג'

תבנית פיירקס מלבנית גדולה

חומרים

דפי פסטה ללזניה

2 גביעי גבינת קוטג'
2 ביצים שלמות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
300 גרם גבינה צהובה מגורדת גס
מוצרלה ו/או פרמזן

 

חומרים לרוטב

2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
1/2 כוס מים
4 שיני שום כתושות
1 כפית שטוחה מלח
פלפל שחור
1 כפית אורגנו חומרים

אופן הכנה

• יש להרטיב את דפי הפסטה במעט מים לפני הסידור בתבנית.
• לערבב רסק עגבניות, שום, מלח, פלפל שחור ואורגנו.
• בנפרד לערבב גבינה, ביצים, פטרוזיליה, מעט מלח ופלפל.
• לשמן בשמן תבנית, לסדר שכבת עלי פסטה אחד ליד השני.
• לפזר מעל הפסטה חצי מכמות הגבינה הלבנה, מעליה חצי מכמות רוטב העגבניות, ומעליה חצי מכמות הגבינה הצהובה.
• לחזור שוב על אותו סדר לגבי קומה שניה, ובפעם השלישית לכסות בפסטה רטובה, רוטב עגבניות וגבינה צהובה – ללא גבינה לבנה.
• לאפות כ-30 דקות בחום בינוני עד להשחמה קלה אך לא ליבש מידי את הגבינה.
• לחתוך למנות לאחר המתנה של 10 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס