מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

לחם פירות יבשים

תבנית אינגליש קייק

חומרים: הבצק

7 כפות קמח תופח
5 כפות סוכר
2 ביצים

המילוי

200-300 גרם תערובת פירות יבשים ושקדים ואגוזים שונים:
שקדים, אגוזי לוז,
אגוזי פקאן או אגוזי מלך
דובדבנים מסוכרים, מישמשים,
תאנים, תמרים, צימוקים, חמוציות,
קליפות הדרים מסוכרים
(לא צבעוניים)

אופן הכנה

• לערבב היטב בעזרת מזלג את חומרי הבצק לתערובת אחידה.
• את התאנים, התמרים והמישמשים יש לחתוך ל-4. את שאר הפירות והאגוזים השונים יש להשאיר שלמים.
• לערבב את כל תערובת הפירות והאגוזים לתוך הבצק, להעביר לתבנית ארוכה משומנת ולאפות בחום בינוני כ-30-40 דקות.
• כדי לבדוק שהעוגה מוכנה יש לנעוץ קיסם עץ ולוודא שיוצא יבש. הבצק

 

הערה: העוגה יכולה להישמר עד חודש ימים כאשר היא עטופה בנייר כסף. היא משתבחת עם הזמן.
להגשה יש לחתוך פרוסות דקיקות (כמו נקניק).

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס