מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

לחמניות לפסח

כמות: כ-15-12 לחמניות

חומרים

1 כוס מים
100 גרם מרגרינה (או חצי כוס שמן)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
1/3 1 כוס קמח מצה
4 ביצים

אופן הכנה

• להרתיח את המים עם המרגרינה, להוסיף מלח, סוכר. כשהמים רותחים להוסיף קמח מצה, לערבב ולהוריד מהאש.
• לצנן כ-5 דקות ולהוסיף את הביצים בהדרגה, תוך כדי בחישה, אחת אחר השניה.
• להשהות את התערובת לצינון למשך כ-1/2 שעה.
• בעזרת ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים ולהניח אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה, עם מרווחים ביניהם.
• לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד להשחמה.

לגיוון: אפשר להוסיף לתערובת הקמח 2 כפות אגוזים טחונים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס