מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מאפה טורטליני

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

1 חב' טורטליני בטעם בצל (של אסם)
50 גרם חמאה
1 כף קמח
1/4 כוס חלב
1 שמנת מתוקה לא מוקצפת
מעט אגוז מוסקט טחון
מלח + פלפל שחור לפי הטעם
מעט פירורי לחם
מעט גבינה צהובה מגורדת

אופן הכנה

• לבשל את הטורטליני לפי ההוראות המופיעות על האריזה. להקפיד שלא יהיו רכים מדי, לשטוף במי ברז ולסנן.
• להמיס על האש בסיר קטן את החמאה, להוסיף את הקמח ולבחוש היטב.
• להוסיף את החלב ולערבב, להוסיף את השמנת, להביא לרתיחה, להוריד מהאש ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
• להעביר את הטורטליני לתבנית משומנת, לשפוך מעליהם את הרוטב, לפזר גבינה צהובה מגורדת, לערבב בתוך התבנית הכל יחד.
• לפזר מעל מעט פירורי לחם, לאפות כ-20 דקות בחום בינוני עד להשחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס