מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מאפה כרישה ופטריות

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
3 כרישות קצוצות ( החל ק הלבן בלבד )
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
מלח, פלפל שחור
1 גביע קוטג’ 5%
1/2 גביע גבינת לבנה 5%
1 גביע גבינת שמנת בטעם טבעי
1/2 כוס שמיר קצוץ
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
4 כפות קמח
4 ביצים
4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות דק
מלח + פלפל שחור

אופן הכנה

• ממיסים במחבת חמאה ושמן, מוסיפים בצל וכרישה ומטגנים 10 דקות. בוחשים מדי פעם. מוסיפים את הפטריות מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים עוד 5 דקות. מסירים מהאש מעבירים לקערה ומצננים.
• מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ), מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים טועמים ומשפרים תיבול. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 45 דקות, עד שהמאפה מזהיב. מגישים עם סלט ירוק.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס