מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מאפה תפוחי אדמה בטעם פיצה

תבנית פיירקס עגולה או מלבנית גדולה

חומרים

6-7 תפוחי אדמה גדולים
קערת מים עם קוביות קרח
5 בצלים פרוסים דק
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט אורגנו
פפריקה חריפה ומתוקה
1 כפית שום כתוש
2/3 כוס שמן זית
6 עגבניות גדולות קלופות וקצוצות
(אפשר להשתמש בעגבניות משומרות)

אופן הכנה

• קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות. שמים בקערת מי קרח למשך חצי שעה. מסננים ומיבשים היטב.
• מחממים תנור לחום גבוה, מכניסים לתבנית האפיה את תפוחי האדמה והבצל, מפזרים את התבלינים, מערבבים ויוצקים מעל את שמן הזית ומערבבים.
• מפזרים מעל את העגבניות הקצוצות ואופים בחום בינוני כשעה וחצי עד שהמאפה שחום ומוכן.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס