מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מאפינס שוקולד

תבנית שקעים

חומרים ואופן הכנה

1.     200 גר' שוקולד מריר באיכות טובה

        150 גר' חמאה

         להמיס ביחד על האש נמוכה.

2.     4 ביצים טרופות

        6 כפות סוכר או לפי הטעם

3.     לערבב את תכולת 1+2 ביחד.

4.     להוסיף:

         50 גר' קקאו (בערך 4 כפות)

         50 גר' קמח תופח (בערך 4           כפות)

       כף תמצית רום

5.     לשמן השקעים שבתבנית, לחלק את התערובת בשקעים, באמצע כל שקע לשים קוביית שוקולד מריר או שוקולד לבן ולדחוף         אותה מעט פנימה.

6.     לאפות בחום 180 מעלות כ- 8-10 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס