תבנית שקעים
חומרים ואופן הכנה
1. 200 גר' שוקולד מריר באיכות טובה
150 גר' חמאה
להמיס ביחד על האש נמוכה.
2. 4 ביצים טרופות
6 כפות סוכר או לפי הטעם
3. לערבב את תכולת 1+2 ביחד.
4. להוסיף:
50 גר' קקאו (בערך 4 כפות)
50 גר' קמח תופח (בערך 4 כפות)
כף תמצית רום
5. לשמן השקעים שבתבנית, לחלק את התערובת בשקעים, באמצע כל שקע לשים קוביית שוקולד מריר או שוקולד לבן ולדחוף אותה מעט פנימה.
6. לאפות בחום 180 מעלות כ- 8-10 דקות.