חומרים
2 קופסאות טונה מסוננת (כ-400 גרם)
2 בצלים קצוצים
1 גביע שמנת מתוקה
2 כפות קטשופ
כמה טיפות טבסקו
4 כפות מיונז
1/4 כוס מיץ לימון
14 גרם ג'לטין
1/2 כוס מים חמים
מלח + פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
• לטגן בצל קצוץ במעט שמן, להוסיף טונה מפוררת ולהמשיך לטגן.
• להוסיף שמנת מתוקה, קטשופ, טבסקו, לבשל על אש קטנה 5 דקות.
• להוריד מהאש, להמיס ג'לטין במים חמים, להוסיף לטונה ולצנן מעט.
• להעביר את כל התערובת לבלנדר או מעבד מזון, לערבל ביחד עם מיונז
ומיץ לימון עד לקבלת קרם חלק.
• להעביר התערובת לתבנית בצורת דג או טבעת ג'ל של טאפרוור, לאחסן במקרר מספר שעות.
• לפני ההגשה להפוך על צלחת הגשה מקושטת.