מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מוס שוקולד

הכמות הניתנת כאן היא גדולה, ניתן להכין חצי כמות.

חומרים

400 גרם שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
2 שמנת מתוקה
4 כפות ברנדי או ליקר קוואנטרו

אופן הכנה

• להמיס את השוקולד על אדים או על אש נמוכה.
• להוריד מהאש, להוסיף מיד את החלמונים בזה אחר זה ולערבב במהירות שלא יתקרשו, להוסיף את הברנדי או הליקר.
• להקציף חלבונים עם 2 כפות סוכר.
• להעביר כמה כפות מהקצף לתוך השוקולד המומס, לערבב ואז לערבב עם כל שאר הקצף.
• להקציף את השמנת ולהוסיף אותה בתנועות קיפול לקערת השוקולד.
• להעביר לקערת הגשה יפה ולאחסן במקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס