הכמות הניתנת כאן היא גדולה, ניתן להכין חצי כמות.
חומרים
400 גרם שוקולד מריר
6 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
2 שמנת מתוקה
4 כפות ברנדי או ליקר קוואנטרו
אופן הכנה
• להמיס את השוקולד על אדים או על אש נמוכה.
• להוריד מהאש, להוסיף מיד את החלמונים בזה אחר זה ולערבב במהירות שלא יתקרשו, להוסיף את הברנדי או הליקר.
• להקציף חלבונים עם 2 כפות סוכר.
• להעביר כמה כפות מהקצף לתוך השוקולד המומס, לערבב ואז לערבב עם כל שאר הקצף.
• להקציף את השמנת ולהוסיף אותה בתנועות קיפול לקערת השוקולד.
• להעביר לקערת הגשה יפה ולאחסן במקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.