מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מילוי בשר לקנלונים

חומרים

2 בצלים קצוצים
1 פלפל אדום קטן
3 גבעולי סלרי אמריקאי
שמן זית
½ ק"ג בשר בקר טחון
5 שיני שום כתוש
אבקת מרק עוף + מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

• לקצוץ את הבצל רגיל, את הפלפל האדום והסלרי לקצוץ לקוביות קטנות. במחבט עם שמן לטגן את הבצל, כשהבצל מתרכך מעט להוסיף את הפלפל האדום והסלרי ולהמשיך לאדות (אם נדבק למחבט להוסיף כמה כפות מים רותחים). בסוף להוסיף את השום הכתוש.
• להוציא את הירקות מאודים לקערה ובאותו הסיר להוסיף מעט שמן ולטגן את הבשר הטחון. לפורר עם מזלג עד שכל הבשר יהיה מטוגן פרורים פרורים ויחליף צבע.
• להוסיף לבשר את הירקות מהקערה, להוסיף כף אבקת מרק עוף ופלפל שחור, לערבב, לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
• להניח בצד לצינון.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס