מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מנדל ברוט (עוגיות שקדים)

חומרים

250 גרם סוכר
חצי ק"ג קמח
200 גרם שקדים קלופים
150 גרם צנוברים
4 ביצים
1 כף קליפת תפוז מגוררת
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפיה
מעט מלח
מעט חמאה לשימון

אופן הכנה

• קולים את השקדים הקלופים בתנור חם (190) 4-3 דקות. קוצצים גס יחד עם הצנוברים.
• שמים את כל יתר החומרים בקערה ולשים לבצק נוח לעבודה. מוסיפים את תערובת השקדים והצנוברים ולשים אותם אל תוך הבצק.
• יוצרים מהבצק כיכרות ארוכות בצורת בגט ושמים אותן בתבנית משומנת.
• אופים בחום של 190 מעלות 7-6 דקות. מוציאים את הכיכרות ופורסים בעדינות לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. להשכיב את הפרוסות בתבנית.
• מחזירים לתנור ואופים עוד כ-25-20 דקות, עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב עמוק.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס