מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מעדן שוקולד עם תחתית קורנפלקס פריכה

חומרים

בסיס

150 גרם קורנפלקס רגילים

150 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים דק

250 גרם שוקולד לבן

 

קרם השוקולד

400 גרם שוקולד מריר

2 מיכלי שמנת מתוקה

6 חלמונים

½ כוס סוכר וניל

 

 

 

 

 

 

לציפוי

אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד הלבן על אש נמוכה או בקערת באן-מרי. לצנן.לרסק ביד את הקורנפלקס, להוסיף את האגוזים הקצוצים ואת השוקולד המומס.

לצקת את התערובת לתבנית, לכסות בניילון נצמד ולאחסן במקרר לפחות שעה.

 

להמיס על אש קטנה את בקערת באן מרי את השוקולד עד לקבלת מרקם חלק.

להקציף את השמנת לקצף יציב. להעביר לקערה.

בקערת המערבל להקציף את החלמונים עם הסוכר וניל במשך כ-5 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.

לערבב יחד את תערובת הביצים עם השוקולד ומצננים מעט לטמפרטורת החדר.

לערבב פנימה את הקצפת בעדינות.

לצקת מעל פרורי הקורנפלקס שבתבנית, לפזר מעל אגוזי לוז לעיטור, מכסים מניילון נצמד ומאחסנים במקרר.

 

 

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס