מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מקפא נשיקות ואגוזים

חומרים
250 גרם נשיקות לבנות
250 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
2 שמנת מתוקה
3 כפיות נס קפה

אופן הכנה
• לפורר את הנשיקות לחתיכות גדולות.
• לשבור גס את האגוזים.
• להקציף את השמנת המתוקה עם הקפה.
• לערבב בקלות לתוך השמנת את שברי הנשיקות והאגוזים.
• להעביר התערובת לתבנית פיירקס או קפיצית מס' 26 או אחרת מקבילה בגודל.
• לאחסן במקפיא למשך לילה לפחות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס