מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

מרק עדשים כתומים

החומרים:

4 בצלים בינוניים
5 שיני שום גדולות
3 כוסות עדשים כתומות
כ-2 ליטר מרק עוף צח
מלח (לפי הטעם)
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כורכום
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/4 כף כמון
1/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

• לטגן בצל + שום
• להוסיף תבלינים ולאדות כדקה
• להוסיף מרק עוף + עדשים, אחרי רתיחה להנמיך להבה.
• לבשל 20 דקות. לערבב מידי פעם.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס