1 כוס יין לבן 1 כוס שמן קנולה ½4 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה
מילוי קוביות קטנות של רחת לוקום - או - מחית תמרים עם אגוזים
אופן הכנה
• לערבב במערבל חשמלי יחד את חומרי הבצק. להכניס למקרר לשעה בערך. • לחלק את הבצק למספר חלקים. מכל חלק לרדד עלה דק ולא גדול. • לחתוך בסכין ל-8 משולשים, ובבסיס הרחב מניחים את המילוי. מגלגלים לכיוון קודקוד המשולב לסהרון קטן. • לחמם תנור ל-170-180 מעלות, לרפד תבנית גדולה ושטוחה בנייר אפיה, ולהניח את הסהרונים. • לאפות עד להשחמה קלה ובהירה. • אחרי צינון מלא לפזר אבקת סוכר ולהכניס לכלי אטום.
הערה: ניתן לרדד מהבצק 2 עלים דקים, למרוח איזה סוג של מילוי מועדף ולגלגל לרולדות.
מילוי אפשרי: שוקולד למריחה או נוטלה; או ממרח חלבה; סוכר, קינמון ואגוזים (קודם כל למרוח את העלה בחמאה או ריבה) מחית תמרים עם אגוזים קצוצים