מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סהרוני רחת לוקום

חומרים לבצק

1 כוס יין לבן
1 כוס שמן קנולה
½4 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה

מילוי
קוביות קטנות של רחת לוקום
- או -
מחית תמרים עם אגוזים

אופן הכנה

• לערבב במערבל חשמלי יחד את חומרי הבצק. להכניס למקרר לשעה בערך.
• לחלק את הבצק למספר חלקים. מכל חלק לרדד עלה דק ולא גדול.
• לחתוך בסכין ל-8 משולשים, ובבסיס הרחב מניחים את המילוי. מגלגלים לכיוון קודקוד המשולב לסהרון קטן.
• לחמם תנור ל-170-180 מעלות, לרפד תבנית גדולה ושטוחה בנייר אפיה, ולהניח את הסהרונים.
• לאפות עד להשחמה קלה ובהירה.
• אחרי צינון מלא לפזר אבקת סוכר ולהכניס לכלי אטום.

הערה: ניתן לרדד מהבצק 2 עלים דקים, למרוח איזה סוג של מילוי מועדף ולגלגל לרולדות.

מילוי אפשרי:
שוקולד למריחה או נוטלה; או ממרח חלבה;
סוכר, קינמון ואגוזים (קודם כל למרוח את העלה בחמאה או ריבה)
מחית תמרים עם אגוזים קצוצים

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס