מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט אפרסמון

חומרים

3 אפרסמונים יפים, שטופים
4 גבעולי (4 גבעולים בודדים) סלרי אמריקאי, ללא עלים, שטוף ופרוס דק מאוד
חופן פטרוזיליה, עלים בלבד, שטופים וקצוצים דק
1/2 פלפל חריף אדום, מנוקה וקצוץ דק מאוד מאוד
3 כפות שמן זית
מיץ מ-1 לימון
מלח

אופן ההכנה:

• חוצים כל אפרסמון ופורסים כל מחצית דק מאוד, לפרוסות כמעט-שקופות. חוצים שוב (כלומר מקבלים כך ארבעה רבעי אפרסמון, פרוסים).
• מוסיפים סלרי, פטרוזיליה, פלפל חריף, שמן זית, לימון ומלח. מערבבים ומתקנים תיבול בעזרת מעט שמן זית או לימון או מלח.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס