חומרים
3 אפרסמונים יפים, שטופים
4 גבעולי (4 גבעולים בודדים) סלרי אמריקאי, ללא עלים, שטוף ופרוס דק מאוד
חופן פטרוזיליה, עלים בלבד, שטופים וקצוצים דק
1/2 פלפל חריף אדום, מנוקה וקצוץ דק מאוד מאוד
3 כפות שמן זית
מיץ מ-1 לימון
מלח
אופן ההכנה:
• חוצים כל אפרסמון ופורסים כל מחצית דק מאוד, לפרוסות כמעט-שקופות. חוצים שוב (כלומר מקבלים כך ארבעה רבעי אפרסמון, פרוסים).
• מוסיפים סלרי, פטרוזיליה, פלפל חריף, שמן זית, לימון ומלח. מערבבים ומתקנים תיבול בעזרת מעט שמן זית או לימון או מלח.