חומרים
1 ראש סלרי גדול
3 תפוחים ירוקים חמוצים
מיץ מ-1/2 לימון
6 גבעולי סלרי עלים
1 קופסה קוביות אננס משומר
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
4 כפות מיונז (אפשר לערבב חצי מיונז וחצי שמנת חמוצה)
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
• לפרוס את הסלרי והתפוחים לרצועות דקות (במנדולינה) ולטפטף עליהם מיץ לימון למניעת השחרה.
• לקצוץ את גבעולי הסלרי ולהוסיף אותם וכן את קוביות האננס (ללא הרוטב).
• לתבל במיונז, מלח ופלפל.
• יפה להגיש על מצע עלי חסה ומקושט למעלה באגוזים שלמים.