מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט וולדורף

חומרים

1 ראש סלרי גדול
3 תפוחים ירוקים חמוצים
מיץ מ-1/2 לימון
6 גבעולי סלרי עלים
1 קופסה קוביות אננס משומר
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
4 כפות מיונז (אפשר לערבב חצי מיונז וחצי שמנת חמוצה)
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה

• לפרוס את הסלרי והתפוחים לרצועות דקות (במנדולינה) ולטפטף עליהם מיץ לימון למניעת השחרה.
• לקצוץ את גבעולי הסלרי ולהוסיף אותם וכן את קוביות האננס (ללא הרוטב).
• לתבל במיונז, מלח ופלפל.
• יפה להגיש על מצע עלי חסה ומקושט למעלה באגוזים שלמים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס