רוטב
½ כוס שמן רגיל
1/3 כוס חומץ
4 שיני שום כתוש
2 כפיות חרדל
2 כפות מיונז
3 כפות סוכר או דבש
מלח לפי הטעם
חומרים
1 ראש חסה בינוני
4-5 בצל ירוק קצוץ (ירוק ולבן)
רימון אחד גדול מפורק לגרעינים
להגשה
אגוזי מלך מטוגנים בטיפה שמן
אופן ההכנה
• לשטוף ולייבש את החסה, לחתוך או לקרוע פיסות בידיים.
• לקצוץ דק את הבצלים כולל העלים הירוקים.
• לחלץ את גרעיני הרימון.
• לערבב את המרכיבים בקערת הגשה.
• לערבב היטב את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה.
• לשפוך את הרוטב על הסלט לפני ההגשה. לעטר מעל באגוזים מטוגנים קלות.