מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט חסה ותפוחים

רוטב

2 כפות ריבת מישמש
¼ כוס שמן זית
מיץ מ-1 לימון סחוט
1 כפית חרדל
מלח

חומרים

1 ראש חסה בינוני
4-5 בצל ירוק קצוץ (ירוק ולבן)
2 תפוחים ירוקים חמוצים
מיץ מ-1 לימון סחוט

להגשה

בוטנים קלויים, שומשום קלוי,
צימוקים

אופן ההכנה

• לקלף את התפוחים, לחתוך לרבעים, להוציא ליבה ולפרוס כל רבע לפרוסות דקות לרוחב. להשרות את התפוחים במיץ לימון טרי.
• לקצוץ דק את הבצלים כולל העלים הירוקים.
• לחתוך את החסה או לקרוע פיסות בידיים.
• לערבב את כל המרכיבים בקערה גדולה.
• לערבב היטב את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה. (אם הריבה מוצקה אפשר לרכך אותה במיקרו).
• לשפוך את הרוטב על הסלט לפני ההגשה. לעטר מעל בבוטנים, בשומשום וצימוקים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס