מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט כרוב ושמיר

חומרים

1 ראש כרוב בינוני
צרור שמיר קצוץ

רוטב

מעט שמן זית + מעט שמן רגיל
מלח
מיץ מ-2 לימונים
1 כפית חומץ
1/2 כפית סוכר

אופן ההכנה

• לחתוך את הכרוב לרצועות דקות.
• לפזר מלח ושמן מעל הכרוב וללוש בידיים לריכוך הכרוב.
• לקצוץ דק את השמיר ולהוסיף לכרוב.
• להוסיף את שאר חומרי הרוטב ולערבב היטב.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס