מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט כרוב עם גרעינים

חומרים

1 כרוב בינוני-קטן
3 גזרים
1/2 כוס גרעיני חמנייה קלויים
1/4 כוס גרעיני שומשום קלויים
1/2 שקית שבבי שקדים קלויים

רוטב

1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס שמן
2 כפות סוכר
3 כפות חומץ

אופן הכנה

• לחתוך את הכרוב והגזר לרצועות דקות וארוכות, רצוי לא במעבד מזון.
• להכניס את חומרי הרוטב לצנצנת סגורה ולערבב היטב.
• לשפוך את הרוטב מעל הכרוב ולערבב היטב.
• לטגן את הגרעינים במחבת עם מעט שמן. כל סוג גרעינים יש לטגן בנפרד ולאחר הטיגון לפזר על נייר סופג עד לצינון. לערבב את כולם יחד.
• 3/4 מכמות הגרעינים מערבבים בתוך הכרוב ואת ה-1/4 שנותר מפזרים למעלה לקישוט. רצוי להוסיף את הגרעינים לפני ההגשה, כדי שיישארו פריכים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס