חומרים
1 כרוב בינוני-קטן
3 גזרים
1/2 כוס גרעיני חמנייה קלויים
1/4 כוס גרעיני שומשום קלויים
1/2 שקית שבבי שקדים קלויים
רוטב
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס שמן
2 כפות סוכר
3 כפות חומץ
אופן הכנה
• לחתוך את הכרוב והגזר לרצועות דקות וארוכות, רצוי לא במעבד מזון.
• להכניס את חומרי הרוטב לצנצנת סגורה ולערבב היטב.
• לשפוך את הרוטב מעל הכרוב ולערבב היטב.
• לטגן את הגרעינים במחבת עם מעט שמן. כל סוג גרעינים יש לטגן בנפרד ולאחר הטיגון לפזר על נייר סופג עד לצינון. לערבב את כולם יחד.
• 3/4 מכמות הגרעינים מערבבים בתוך הכרוב ואת ה-1/4 שנותר מפזרים למעלה לקישוט. רצוי להוסיף את הגרעינים לפני ההגשה, כדי שיישארו פריכים.