מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט סלק

חומרים

4 ראשי סלק
1/2 כוס שמן רגיל
4 כפות חומץ
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1/4 כפית פלפל שחור
3 שיני שום
1 כף בצל קצוץ דק

אופן הכנה:

• לקלוף את הסלקים, לחתוך ל-4 ולבשל במי מלח עד לריכוך.
• לצנן מעט, ולפרוס לפרוסות.
• לתבל ולאחסן במקרר, בהגשה לעטר בפטרוזיליה קצוצה.

הערה: מומלץ להכין יום מראש לספיגת טעמים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס